Κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους οι ιδιοκτήτες Marketplace πρέπει να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα

Πιστεύεται ότι ένας από τους απλούστερους τρόπους για οποιονδήποτε λιανοπωλητή τούβλων και κονιάματος να εισέλθει στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι να εγγραφεί σε μια αγορά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τα προϊόντα σας στην πλατφόρμα και να περιμένετε να λάβετε παραγγελίες από τους πελάτες.

Αυτή η εύκολη διαδικασία μπορεί να φαίνεται ελκυστική αρχικά, αλλά εάν σκοπεύετε να ανεβάσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο στο επόμενο επίπεδο επιτυχίας, τότε απαιτούνται κάποιες επιπλέον προσπάθειες.

Εάν είστε καταχωρισμένοι σε μια αγορά, δεν δημιουργία eshop μπορείτε να κάνετε προσπάθειες για την προώθηση των προϊόντων σας. Επίσης, δεν μπορείτε να ελέγξετε τους πελάτες από το να δημοσιεύουν κακές κριτικές για τα προϊόντα σας. Τελικά, δεν είστε ελεύθεροι να κάνετε μια αξία επωνυμίας για τα προϊόντα σας.

Επομένως, ως επιχειρηματίας ηλεκτρονικού εμπορίου, εάν έχετε μακροπρόθεσμους στόχους, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μπορεί να είναι επωφελές το ταξίδι από έναν πωλητή στην αγορά σε έναν ιδιοκτήτη ηλεκτρονικού καταστήματος.

Εδώ είναι τα καλύτερα προνόμια της ιδιοκτησίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος!

• Ταυτότητα επωνυμίας – Οι παραγγελίες που λαμβάνετε όταν καταχωρούνται σε μια αγορά οφείλονται στη φήμη αυτής της αγοράς. Οι πελάτες που αγοράζουν από μια αγορά έχουν πάντα πολλές επιλογές για αγορές. Έτσι, ακόμα κι αν τα προϊόντα σας δεν υπάρχουν πλέον στην πλατφόρμα, οι πελάτες ενδέχεται να μην τα χάσουν, καθώς έχουν πολλαπλές επιλογές.