Geef je thuiskantoor wat stijl met Nantucket-decoratie

Nantucket-decoratie is een charmante en comfortabele benadering die stijl en interesse zal geven aan uw thuiskantoor. Dit is een interieurontwerp dat zijn mooie uiterlijk ontleent aan schelpen en items met oceaanthema, evenals gele en blauwe tinten. Hieronder staan ​​verschillende ideeën voor het bereiken van de stijl van de kust in uw thuiskantoor met Nantucket-decor.

Elk goed thuiskantoor heeft voldoende verlichting nodig, niet alleen op het bureau om te verlichten waar je aan werkt, maar ook boven je hoofd voor algemene verlichting en op bijzettafels, archiefkasten of dressoirs om het een meer thuisgevoel te geven. Voor dit type moeten verlichtingsarmaturen een weerspiegeling zijn van de oceaan – een geweldige look is om een ​​lamp van helder glas te krijgen en deze te vullen met schelpen. U kunt ook een verlichte plafondventilator overwegen met grote rieten peddels voor een luchtig zomergevoel.

Decoreren met kantoornietjes en accenten in uw thuiskantoor zou moeten helpen om de decoratiestijl af te ronden. Voor het decoreren met accessoires is een luxe uitstraling het meest geschikt. Voeg accessoires toe die je eigen persoonlijke stijl uitstralen naar de kamer voor een andere toepassing die helemaal van jou is. Strooi wat schelpen door de kamer, op vensterbanken of op het bureau om het Nantucket-gevoel naar binnen te halen.

Raambehandelingen zijn de sleutel tot elk decorvloer.nl ontwerp en voor deze look zou je kunnen gaan met vitrages om de kamer licht en luchtig te houden. Als je een meer intieme uitstraling wilt, probeer dan plantation shutters in licht hout of wit geverfd.

Het kopen van een interessant bureau en stoelen zou moeten helpen om het interieurontwerp van uw kamer te verbeteren. Traditioneel passen grenen items geweldig bij deze ontwerpstijl. Voor het grootste deel is Nantucket-decoratie beter te combineren met meubels in nautische stijl.

Een gebied dat een groot aantal van ons niet in overweging neemt bij het herontwerpen of opknappen is de vloer, en je moet proberen om er zeker van te zijn dat je Nantucket de vloer decoreert door het meest geschikte wand-tot-wandtapijt of een groot vloerkleed toe te voegen als je hout hebt. vloerbedekking. Onthoud dat uw vloerdecor een groot deel uitmaakt van uw ontwerpaanpak, dus zorg ervoor dat u iets in overweging neemt dat coördineert met zowel de kleuren als het ontwerp van de kamer. Kijk eens naar decoreren met organische of laagpolige tapijten in beige tinten die de andere kleuren in het kamerontwerp aantrekken.

Zien hoe Nantucket-decoratie uw thuiskantoor kan transformeren? Een beetje stijl in je thuiskantoor kan het een leukere plek maken om te werken en het te integreren met de rest van het huis.