Gwen Stefani se scufundă în lumea parfumurilor

Gwen Stefani s-a definit în mod clar prin talentul și abilitățile sale unice în topurile muzicale. Ea a reușit, de asemenea, să-și transpună simțul unic al stilului în propria sa linie de îmbrăcăminte numită LAMB, care este un acronim pe care l-a creat și care înseamnă Love, Angel, Music, Baby (ea încorporează acest lucru în versurile melodiilor sale, ceea ce ajută și la consolidarea mărcii ei) . Ce altceva ar mai urma, în afară de un nou parfum? Pe urmele multor alte mărci de produse susținute de celebrități, inclusiv Jennifer Lopez, Stephani a făcut saltul în industria cosmetică prin introducerea noului ei parfum numit „L”. Se bănuiește că aceasta va fi urmată de celelalte litere A, M și B, dar în acest moment rămâne de văzut.

Cum miroase noul parfum?

Aparent, Gwen a vrut să creeze un parfum verde foarte ușor, curat și revigorant, care să poată fi purtat de aproape oricine. Mirosul vă poate aminti de prima zi de primăvară doar cu o ușoară nuanță de sexy. Notele de varf includ: zambila de apa cu frunze, prospetime verde parfumuri arabesti femei sclipitoare, frunze de violeta, para proaspata si frezie alba. Inima sau notele de mijloc sunt: ​​trandafir, petale de iasomie, floare de portocal, mazare dulce si muget. Notele de baza sau finale provin din: mosc senzual, floare de heliotrop, piele de piersic si floare de frangipani. Mirosul este subtil și nu copleșitor. Este mai mult un miros curat și mai puțin ca să porți parfumul bunicii tale, ceea ce pentru majoritatea tinerilor de astăzi este un lucru bun.

Ce forme de produs sunt disponibile?

„L” al lui Gwen Stefani din linia L.A.M.B include mai multe forme, inclusiv un parfum solid compact de 0,11 oz, trei dimensiuni de spray-uri de apă de parfum: 1 oz, 1,7 oz și 3,4 oz, precum și un gel de duș și loțiune de corp. Profesioniștii în parfumuri recomandă de obicei stratificarea produsului utilizând toate formele diferite pentru a crea cel mai durabil efect.

Prezentarea și ambalajul

Ambalajul pare să aibă un aspect oarecum unisex, cu un vârf elegant în formă dreptunghiulară, care este gravat cu o linie care trece peste și coboară din centru și o sticlă de sticlă translucidă de culoarea curcubeului. „L” apare gravat cu un stil englezesc vechi. Gelul de duș și loțiunea vin în tuburi de culoare turcoaz cu un „L” auriu pe ele, iar parfumul solid compact este foarte elegant în tot auriu. Per total, aspectul este foarte elegant, poate chiar indulgent și foarte upscale. Reclamele tipărite sunt absolut pline de farmec, Gwen având un aspect de Marilyn Monroe și multă strălucire și strălucire.

Concluzie

Unii recenzenți au susținut că noul parfum L.A.M.B al lui Gwen Stefani „L” nu este la fel de unic și original precum este cântăreața însăși, dar ea și-a atins obiectivul de a avea un parfum proaspăt, subtil, verde. Ambalajul și prezentarea ei sunt minunat de elegante, iar reclamele tipărite sunt extrem de pline de farmec, Stefani o canaliză pe Marilyn Monroe.