Kpn first class internet aansluiten bedrijf 

Wissel je bijvoorbeeld permanent informatie uit met andere vestigingen? Bij een glasvezelverbinding kun je het gebruik op maat afstemmen. Mocht je in de toekomst een upgrade willen, omdat je bedrijf groeit, dan is die aanpassing zo gedaan. Dit kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn als telewerkers toegang nodig hebben tot applicaties binnen uw netwerk. Hierbij kunt u denken aan databases, intranet, e-mail etcetera.  

Met deze asynchrone vorm van DSL beschikt u over een permanente verbinding waarvan de downloadsnelheid hoger is dan de uploadsnelheid. Belangrijk voordeel van ADSL2+ zijn de hogere snelheden die bereikt kunnen worden. Daarnaast kan ADSL2+ ook grotere afstanden overbruggen.  

Internetsnelheid 

De internetsnelheden zijn namelijk een stuk hoger, met een downloadsnelheid van 500 Mbit/s en een uploadsnelheid van 40 Mbit/s. Dit betekent dat het delen van grote bestanden veel Zakelijk glasvezel postcodecheck sneller is. Bovendien kunnen er meer apparaten gebruikmaken van het draadloos internet. Voor een gegarandeerde hoge uptime van uw verbindingen zijn er diverse mogelijkheden.  

Ukunt bijvoorbeeld meerdere publieke IP-adressen aanvragen en meerdere locaties koppelen door middel van een IP-VPN. Bij internetgebruik voor zakelijke doeleinden kun je de internetkosten aftrekken van de belasting. Dit geldt niet op het moment dat je gebruik maakt van privé internet. Maak je gebruik van zowel privé én zakelijk internet?  

Belastingsdienst 

In dat geval maakt de belastingdienst een uitzondering en zijn de zakelijke internetkosten aftrekbaar. Om je nog beter van dienst te kunnen zijn, vragen we je je postcode en huisnummer in te voeren. We tonen dan informatie en producten die relevant zijn voor jouw adres. Voor veel bedrijven is glasvezel inmiddels de basis voor een snelle en stabiele internetverbinding. Lastiger wordt het als je niet alleen internet, maar een combinatie hebt afgenomen. 

Conclusie 

Is het slim om een zakelijk internetabonnement af te sluiten? Jazeker! Als ondernemer wil je natuurlijk stabiel en snel internet!